Irina Ciobanu se antreneaza zilnic de acasa

0
830

Pandemia de coronavirus a prins-o pe Irina Ciobanu la Openul Poloniei. In data de 13 martie, sportiva a aflat ca din pricina coronavirusului s-a incheiat Openul!

A fost la un pas sa nu poata reveni in tara, intrucat biletul de intoarcere catre Romania era pe data de 15 martie si toate aeroporturile din Polonia se inchisasera. Din fericire, Irina a gasit o portita, a mers cu autocarul in Germania, de unde a prins un zbor catre Bucuresti. Chiar in ziua sosirii ei in tara, s-a aprobat legea prin care toti cei care veneau din Germania trebuiau sa stea in autoizolare 2 saptamani.

Irina Ciobanu

??Trickshot time cu Irina Ciobanu! Sportivii români se protejează stând în casă, dar continuă pregătirea pentru reluarea competițiilor.???#stamacasa #hairomania #servimpentruistorie

Publiée par Federația Română de Tenis de Masă sur Vendredi 3 avril 2020

Asa a procedat si jucatoarea de tenis, este deja la cea de 21-a zi de cand sta in casa, insa se antreneaza zilnic. Sportiva crede ca acesta situatia va mai dura cateva luni bune, insa, este o pauza binevenita, pentru ca a avut o perioada destul de incarcata, aproape 3 luni in care a fost numai plecata.

????Stai acasă și păstrează-ți obiceiurile!A 9a zi de stat în casă?????My gym is everywhere!??#staysafe #stămacasă #covid_19 #sportlifestyle@frtmromania

Publiée par Irina Ciobanu sur Mardi 24 mars 2020

Pentru Irina ar fi urmat inca o luna de meciuri in Polonia, urmate de cantonament si mondialele din Coreea. Cea mai mare bucurie pentru jucatoarea de tenis de masa, legitimata la CSM Slatina, Irina Ciobanu, a fost faptul ca a avut ocazia sa ia parte la Campionatul national, care s-a desfasurat la Bucuresti, unde a reusit sa obtina aur la dublu si bronz la individual.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here