Cursuri de formare profesională, pentru olteni. Află ce meserii poți să înveți

0
499

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  anunță faptul că în luna mai  cinci cursuri de formare profesională sunt programate să înceapă la nivelul județului Olt.

În vederea creșterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Olt demarează în mai  următoarele cursuri de calificare/recalificare pentru şomerii sau persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în următoarele meserii: electrician de întreţinere şi reparaţii – 14 persoane, competenţe de comunicare în limba română – 14 persoane, inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă – 14 persoane, femeie de serviciu – 14 persoane, competenţe de bază de matematică, ştiinţe şi tehnologie – 14 persoane.

Oltenii interesați de cursurile organizate de AJOFM Olt  se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.

Potrivit AJOFM Olt , în luna aprilie, tot cinci cursuri de formare profesională au fost organizate. La nivelul județului, anul acesta, AJOFM Olt va organiza 49 de cursuri pentru 700 de persoane.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here