Maria, o fetiță din Slatina, are nevoie de ajutor. Micuța suferă de o boală cumplită

0
1801

Maria, o copilă de doar 10 ani, din Slatina, se confruntă cu o luptă nemiloasă împotriva Leucemiei. Familia ei are nevoie de ajutor material în lupta pentru viață.

 Viața micuței a fost una normală, până în momentul în care medicii au pus cruntul diagnostic.

Maria duce acum cea mai cumplită și grea bătălie a vieții ei. De săptămâni bune este  internată și a început tratamentul chimioterapeutic. Situația familiei lor este copleșitoare. Mămica a renunțat la tot pentru a sta alături de Maria în spital, chiar dacă acasă mai are doi copilași iar singurul venit constant este alocația lor. Mămica Mariei este acum în nevoie acută de sprijin financiar pentru tratamentul Mariei și pentru a putea asigura traiul celorlalți copii rămași acasă.

Pentru  a putea face față cheltuielilor,  familia Mariei a postat un mesaj de ajutor pe rețelele de socializare.

De curând medicii i-au comunicat mamei mele, Călinescu Maria, căci din nefericire copilașul ei suferă de o crunta boală -Leucemie acută limfoblastica tip B. Nu știu ce înseamnă deoarece sunt prea mică, dar știu ce înseamnă durerea , știu ce înseamnă înțepăturile de ace intrând în vene , simt această durere în corpul meu în fiecare zi ……..simt totul , dar nu știu când o să se termine acest coșmar pe care eu îl trăiesc . Vreau să merg acasă la tatăl meu, Daniel, și la ai mei frățiori , să fiu copilul ce am fost până acum . Știu că o să urmeze o etapă foarte lungă și foarte dureroasă pentru mine până când am să ajung acasă . O să am nevoie de tratamente în plus pe lângă cel din  spital. Am nevoie de voi ca eu să pot merge acasă așa cum îmi doresc’, este mesajul micuței.

Prin orice sumă donată, indiferent cât de mică, poți aduce o rază de speranță și alinare în viața acestei familii greu încercate. Fiecare gest de generozitate este o lumină în întunericul cu care se confruntă.

Pentru cei care doresc sa ne ajute pot dona in contul :

Titular cont : Călinescu Maria

Banca : Raiffeisen

Moneda : RON

Cont: RO74RZBR0000060025838115

Revolut@mariauig4

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here