484 de ani de la atestarea capitalei Romanaților. Încep Zilele Caracalului

0
1410

Cel de al doilea municipiu al Oltului împlinește 484 de ani de atestarea documentară. Timp de cinci zile în Caracal va fi sărbătoare.

“Cu ocazia împlinirii a 484 de ani de atestare documentară, în perioada 15-19 noiembrie vă invităm să vă lăsați pașii purtați de cărarea istoriei locale, de cultura Romanațiului și de arta spectacolului manifestată sub variate forme.Locul de desfășurare a evenimentelor: Teatrul Național Caracal Prețul biletelor spectacolelor de teatru pentru copii este 10 lei. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului Național Caracal înainte de începerea spectacolelor’’, anunță reprezentanții Centrul Cultural Municipal “Radu Șerban” Caracal.

Pe lancaă piesele de teatru propuse pentru acest eveniment vor mai fi organizate și concursuri, spectacole folclorice și musical umoristice. Pentru tineri va fi organizat concursul de skandenberg între liceele din Caracal, pe platoul din fața Primăriei. Pentru uibitorii de folclor Ansamblul Folcloric „Romanați” va susține un spectacol. Aniversarea Zilei Seniorilor Caracaleni va fi marcată printr-un spectacol muzical umoristic al Grupului Vouă pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar și festivitatea de premiere a Festivalului de poezie „Virgil Carianopol”.

“Ne pregătim să cinstim cum se cuvine istoria prin trei zile de evenimente și surprize pentru toate vârstele. Teatrul Național „Ștefan Iordache” Caracal, platoul din fața Primăriei și Parcul Constantin Poroineanu vor fi scene deschise pentru manifestările culturale, de divertisment și sportive. Să ne bucurăm împreună de spectacole de teatru, folclorice și umoristice, de concursuri sportive și evenimente de premiere a excelenței pe meleaguri romănățene.Ne pregătim să cinstim cum se cuvine istoria prin trei zile de evenimente și surprize pentru toate vârstele. Teatrul Național „Ștefan Iordache” Caracal, platoul din fața Primăriei și Parcul Constantin Poroineanu vor fi scene deschise pentru manifestările culturale, de divertisment și sportive. Să ne bucurăm împreună de spectacole de teatru, folclorice și umoristice, de concursuri sportive și evenimente de premiere a excelenței pe meleaguri romanațene’’, au anunțat reprezentanții Primăriei Caracal.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here