Caracalul va avea un patinoar fără gheață, apă și curent electric, care poate rămâne deschis și vara. Este unic în Olt

0
5864

Sărbătorile de iarnă vin cu surprize mari pentru copii. Edilul Caracalului, Ion Doldurea, vrea să transforme orașul în centrul bucuriei pentru cei mici și cei mari. Carcalul va avea patinoar, singurul din județ.

Autoritățile au achiziționat un patinoar după modelul celui din Oradea. Acesta nu va fi deschis doar iarna, ci și vara. Este un patinoar ecologic ce nu folosește apă și nici curent electric pentru ca suprafața să prindă luciu. Astfel, poate rămâne deschis și după ce vine căldura.

“Este un patinoar special, ca cel din Oradea. Va fi amplasat în fata Primăriei pe 25 noiembrie iar pe 1 decembrie va fi deschis odată cu deschiderea târgului de Crăciun. Oferta a fost publicată pe ghidul primăriilor cu 130.000 de euro dar noi am negociat”, a declarat în exclusivitate pentru Ptv Oltenia edilul Ion Doldurea.

Noua investiție din Caracal va aduce bucurie tuturor copiilor, fie că este vară, sau iarnă.

“Îi așteptăm pe toții copiii la Caracal. Târgul va fi deschis 2 luni, de la 1 decembrie până la 1 februarie, dar patinoarul îl putem ține deschis cât ne dorim. La vară îl vom muta în parc iar o oră de distracție va costa 10 lei ”, a completat edilul.

Suprafața pe care alunecă patinatorii e alcătuită din plăci, legate între ele, iar dimensiunile patinoarului sunt de 200 metri pătrați.

Redactor : Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here