CAO continuă lucrările în Piața Gării. Slătinenii din 5 blocuri nu au apă potabilă la robinete

0
1904

Dimineață, muncitorii Companiei de Apă Olt au reluat lucrările la branșamentul blocului nr.10 din Piața Gării. În weekend conducta a cedat, iar slătinenii din zonă nu au avut apă potabilă la robinet.

Reprezentanții CAO anunță că:,,după intervenția de duminică la branșamentul blocului nr. 10 din Piața Gării, Compania de Apă Olt reia lucrările în zonă pentru că gradul uzură al conductei avariate este foarte mare.
Se va monta o vană și se va înlocui o porțiune de conductă foarte uzată.
Din acest motiv, alimentarea cu apă la blocurile nr.4, 7, 9, 10 și 11 din zona Piața Gării – Bulevardul AI Cuza, se va opri, în intervalul orar 12.30- 15.30.
Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede, în parametri normali,,.

Pentru ca pe viitor să fie evitate astfel de situații, CAO va schimba sistemul de alimentare cu apă.

,,Sistemul de alimentare cu apă din această zonă va fi complet reabilitat și toate conductele cu grad mare de uzură vor fi înlocuite, în următorii doi ani, investiția făcând parte din proiectul cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”, au anunțat reprezentantanții CAO.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here