Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiștii doljeni

0
130

În cursul zilei de ieri, 09 ianuarie, polițiștii doljeni au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a trei bărbați, doi din judeţul Dolj şi unul din judeţul Olt.

Astfel, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 22 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt, față de care instanța de judecată a dispus executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 8 luni pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Al doilea bărbat, din comuna Moţăţei, a fost depistat de polițiști ai Secției nr.9 Poliție Rurală Cetate, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranţi.

Cel de-al treilea mandat de executare a pedepsei a fost pus în aplicare de către poliţişti ai Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare, un bărbat de 43 de ani, din comuna Desa, fiind condamnat la pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie.

Cei trei bărbaţi au fost transportați la Penitenciarul Craiova, unde au fost depuși în vederea încarcerării.

PTV Oltenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here