3.2.1… începe Liga TSD Slatina

0
1359

TSD  Slatina lansează o nouă provocare pentru slătinenii care iubesc fotbalul. Și anul acesta, tinerii social-democrați vor organiza o nouă ediție a turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina”.

Locurile sunt limitate pentru această competiție de fotbal, așa că doritorii sunt așteptați să se înscrie. 28 august este ultima zi pentru înregistrare.

Cu mult entuziasm dorim să anunțăm toți iubitorii sportului rege, faptul că s-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a cincea ediție a competiției de minifotbal, Liga TSD Slatina. Competiția mult așteptată va debuta pe 4 septembrie, pe terenul sintetic de la Colegiul Național Ion Minulescu. Înscrierile se fac până în data de 28 august, iar echipele participante vor fi anunțate ulterior, după verificarea dosarelor de către comisia de validare. Ședința tehnică și tragerea la sorți a grupelor, se vor desfașura în data de 31 august, la sediul Partidului Social Democrat’, anunță organizatorii.

Și pentru a V-a ediție organizatorii au pregătit mai multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru spectatori. Cei care vor să participe trebuie să depună un dosar de înscriere iar detalii pot obține accesând unul dintre numerele de telefon: 0766103052 – George Iamandei,

0765179770 – Liviu Mezdrea, 0766206359 – Alin Baciu

Dosarul de înscriere va conține: • Copie CI , • Adeverință medicală

  • Tabel lot jucători, • Declaratie GDPR privind prelucrarea datelor personale. Jucătorii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-35 ani, domiciliul în municipiul Slatina, pentru 10 din 12 jucători. Nu se acceptă jucatori de liga 3-a, liga 2-a sau liga 1.

An de an pe lângă premiile oferite celor mai bune echipe, organizatorii pregătesc pentru spectatori mai multe surprize.
Pentru competiție nu se percepe taxă de participare.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here