MUZEUL JUDEȚEAN OLT REDESCHIDE ATELIERELE DE VARĂ. CE ACTIVITĂȚI POT FACE AICI SLĂTINENII

0
1381

Vara poate fi magnifică și dacă o petreci în incinta muzeului. Mai multe ateliere de vară vor fi găzduite de Muzeul Judeţean Olt începând cu 17 iulie,  la sediul din strada Ana Ipătescu şi la secţiile externe.

Este pentru al doilea an în care vacanța de vară înseamnă și creație pentru cei mici. Și anul acesta la  atelierele de la Muzeul Judeţean Olt sunt aşteptaţi atât copiii, cât şi adulţii.

Este vară și este cald. Vacanța a venit și am trecut și de examenele de sfârșit de an, așa că acum e vremea de relaxare. Bunici, părinți și copii, ca și vara precedentă, Muzeul Județean Olt își deschide larg ușile și turează motoarele instalațiilor de răcire, dar și ale personalului de specialitate, pentru a vă pune la dispoziție spații aerisite și aclimatizate, precum și posibilități de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut și mai interesant.

Astfel, începând cu data de 17 iulie 2023, la Muzeul Județean Olt, pe lângă vizitarea expozițiilor cu caracter permanent și temporar, încep să se desfășoare ateliere de creație adresate atât copiilor cât și adulților, a declarat managerul Muzeului , George Smarandache.

Pentru că unele ateliere au prins la public, acestea s-au permanentizat, dar sunt și surprize. Atelierele vor avea durata de o oră și se vor desfășura în intervalul orar 10 ͦ ͦ – 12 ͦ ͦ, cu grupe de minim 5 participanți. Programul este de luni până joi, astfel încât în prima zi a săptămânii  copiii pot modela  în lut; marți – confecționat brățări; miercuri – caligrafie și joi – pictură pe sticlă. Înscrierile se fac sunând la numărul de telefon: 0747.427.513- dr. Iohana Brătoi, Șef Serviciu Conservare – Restaurare.

Atelierele de vara aceasta:

– „Înșir-te mărgărite” – atelier de confecționat brățări din mărgele, la sediul muzeului – coordonator dr. Claudia Balaș;

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here