CONTINUĂ CAMPANIA DE DEZINSECȚIE LA CARACAL

0
1389

Autorităţile locale din Caracal continuă campania de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, a zonelor verzi din municipiu, atât terestră, cât și din aer. Așadar, prin oraș, zilele acestea, se stropește atât din avion, cât și de la sol, cu substanțe împotriva insectelor.

Prin oraș se stropește cu o substanță, Aqua K-othrine EW 20, atât pentru combaterea insectelor zburătoare (a muștelor, țânțarilor, molilor și viespilor), dar și a târâtoarelor (gândaci, furnici, ploșnițe, purici, căpușe și păianjeni).

În paralel, se acționează și la sol, angajații societății care se ocupă cu dezinsecție, deratizarea și dezinfecția. Aceștia vor împrăștia cu substanțe pentru exterminarea gângăniilor care îi supără pe locuitori până luni, 17 iulie.

13-17 iulie , revenim cu o  nouă campanie de dezinsecție împotriva insectelor!Intrăm cu dezinsecția în parcuri și în zonele cu spații verzi. AQUA K-OTHRINE EW 20 este insecticidul concentrat ce va fi folosit pentru activitățile de dezinsecție împotriva insectelor zburătoare și târâtoare. Substanța activă: Deltametrun în concentrație de 20g/L. Metoda de aplicare: Pulverizare de înaltă presiune cu ceață rece. Pentru dezinsecția cu ceață caldă se va folosi substanța BIOAMPLAT’, anunță autoritățile locale.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here