Încep lucrările la bazinul de înot din Balș

0
1274

În Balș continuă investițiile. Orașul de pe Olteț va avea un bazin de înot didactic. Potrivit edilului Cătălin Rotea, lucrările vor fi demarate săptămâna viitoare.

„De săptămâna viitoare încep lucrările de construcție a bazinului de înot din Balș! Bazinul didactic, finanțat prin Compania Națională de Investiții, este situat în spatele Parcului Central, pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 2A”, a anunțat edilul.

Potrivi proiectului CNI la baza conceptului cladirii propuse prin proiect a stat la baza generarea unei cantitati cat mai mare de energie din surse regenerabile dar și un impact cat mai mic pentru mediu atat pentru perioada de executie, cat mai ales pentru perioada de exploatare.

Investiția are o valoare de 12,7 milioane de lei și este destinată bălșenilor de orice vârstă, care vor putea folosi bazinul pentru a învăța să înoate, pentru relaxare sau în scop terapeutic”, a completat Cătălin Rotea.

Noul bazin de inot va avea dimensiunea de 25m X 15,4m, va fi prevazut cu 6 culoare și va avea o adancime de 1,8m. Bazinul va beneficia in zona etajului și de gradene pentru spectatori cu o capacitate de 124 de locuri, o sala de forta și una pentru gimnastica aerobica dar și vestiare pentru public diferentiate pe sexe și vestiare pentru antrenori. Totodată, proiectul are prevăzute și 40 de locuri de parcare, din care 4 pentru persoane cu dizabilitati și 2 pentru microbuze.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here