Marius Constantin, Rhiana Grigore și Daniel Popescu vor fi susținuți de Primăria Slatina la Campionatul Internaţional de Skateboarding din Canada.

0
1424

Skateboardingul nu mai este doar o pasiune, ci a intrat în rândul sporturilor olimpice iar Slatina are astfel de campioni. Primăria Slatina susține financiar skaterii slătineni care vor participa la Campionatul Internaţional de Skateboarding „The World Round Up” din Canada. Marius Virgil Constantin , Rhiana Grigore și Daniel Popescu vor participa Campionatul Internațional de skateboarding „The World Round Up” ce se va desfășura în orașul Cloverdale, British Colombia, Canada, în perioada 19-22 mai.

„Suma de 15.000 lei care urmează a fi acordată ca sprijin financiar a fost prevăzută în bugetul programelor și proiectelor culturale, educative și manifestări sportive pe anul 2023, cap. 67.02. „Cultură, recreere și religie”. Importanța promovării activitățiilor sportive atât pe plan național cât și pe plan internațional, deoarece domeniul sportului defineşte natura morală, intelectuală, estetică, ce îşi găsește locul cuvenit în ansamblul general al valorilor culturale”, se arată în expunerea de motive din proiectul de hotărâre. Anul trecut Daniel Popescu şi Rhiana Grigore au câștigat aurul şi bronzul la un concurs de skateboarding din Franţa. Iar Marius Virgil Constantin are in palmares zeci de competiții câștigate. Skateboardingul este sport olimpic încă din 2016, iar recent a fost recunoscut oficial ca ramură sportivă în România.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here