A început curățenia de primăvară în Slatina. Vezi când se face curățenie pe strada ta

0
1532

Primăria Slatina a demarat luna curațeniei de primăvară in municipiu. Campania se desfășoară în perioada 13 martie- 14 aprilie.

Odata cu debutul sezonului de primăvară și ținând cont că temperaturile zilnice o permit, administratia locală a scos în teren angajații de la Salubris și pe cei de la DUS.

“În orașul nostru se va derula „Luna curățeniei de primăvară 2023”, o amplă acțiune de salubrizare a străzilor și trotuarelor. Este cea mai importantă acțiune de curățenie în toate cartierele municipiului, care va cuprinde următoarele activități: – curățarea rigolelor; – măturarea manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor; – greblarea zonelor verzi; – întreținerea și igienizarea cursurilor de apă; – ridicarea depozitărilor accidentale;

Acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice (carosabil și trotuare), precum și salubrizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a aleeilor, se vor executa de către operatorul serviciului de salubrizare SC SALUBRIS SA, în tandem cu SC DEZVOLATARE URBANĂ SLATINA SRL”, anunță reprezentanții Primăriei.

Potrivit directorului DUS, Dragoș Iancu, se va interveni în primă fază pe bulevarde apoi în parcuri și părculețele de cartier. În campania de curățenie sunt angrenați 80 de angajați care vor săpa alveolele la pomi și îi vor vărui, vor săpa rondurile cu flori și vor tăia lăstarii la pomi.

În cazul apariției precipitațiilor, programul se va suspenda, urmând a fi reluat atunci când starea vremii va permite.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here