Jandarmii olteni sunt prezenți la datorie în week-end

0
1091

Week-end-ul acesta jandarmii și polițiștii olteni vor fi prezenți la datorie. Oamenii legii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul evenimentelor care au loc în acest sfârșit de săptămână.

Vineri după amiază, începând cu ora 15.00,  jandarmii vor fi prezenți în comuna Colonești, la meciul de fotbal în cadrul Ligii a III-a între echipele ACS Vedița Colonești și CSU Craiova 2.

Sâmbătă oameni legii vor asigura ordinea la alte două meciuri de fotbal, în Slatina și în Potcoava.

Sâmbătă începând cu ora 11.00, stadionului „1 Mai” din Slatina are loc meciul de fotbal dintre echipele CSM Slatina și FK Csikszereda Miercurea Ciuc, iar începând cu orele 15:00, în orașul Potcoava, stadionului Petrolul are loc meciul de fotbal  în cadrul Ligii a III-a între echipele CSO Petrolul Potcoava și Sporting Roșiori.

Duminică, începând cu ora 11.00, jandarmii vor fi prezenți și la meciul de handbal în cadrul Ligii Naționale de Handbal Feminin, între echipele CSM Slatina și CS Gloria Bistrița.

Totodată, zilele acestea are loc evenimentul cultural-artistic ”Ziua Recoltei”.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, buna desfăşurare a manifestărilor ocazionate de aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice, încălcarea normelor de convieţuire socială, precum şi depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.Recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, iar în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine’’, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, cpt. Simona Floricel.

 Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here