Primăria Scornicești răsplătește performanța elevilor. Anamaria Niculae va primi o dublă răsplată

0
1847

Primăria Scornicești răsplăteste și anul acesta proformanța elevilor. Cei care au obținut rezultate peste 9.00, la Evaluarea Națională dar și cei care au reușit aceeași performanță la Bacalaureat vor fi răsplătiți cu premii în bani de autoritățile locale. Potrivit edilului, Daniel Tudor, urmeză să fie aprobată în Consiliul Local suma cu care vor fi răsplătiți elevii. Cel mai probabil ei vor primi câte 1.000 de lei.

Mai mult, eleva de 10, Anamaria Niculae va fi răsplătită cu două premii, odată împreună cu colegii săi, iar a doua oară la Ziua orașului, pe 27 august.

“Cu mare bucurie, am fost informat că în urma Bacalaureatului de anul acesta, sesiunea de vară – 2021, doi elevi din județul Olt au reușit să obțină media 10, unul dintre ei fiind o tânără de excepție din localitatea Negreni – Anamaria Niculae, absolventă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Scornicești. Personal, sunt mândru de lucrul acesta și sper că succesul tinerei noastre va reprezenta o sursă de motivație și pentru ceilalți colegi aflați în anii terminali. Astfel de rezultate sunt de apreciat, meritând toată atenția și prețuirea noastră. Desigur, ca și în anii trecuți, în urma unei hotărâri de consiliu local ce urmează a fi luata, performanța Anamariei nu va rămâne nepremiată, tot așa cum le vor fi oferite premii și celorlalți elevi de ispravă din Scornicești care, deși nu au avut punctajul maxim, au obținut rezultate foarte bune la Bacalaureat sau Evaluarea Națională. Felicitări tuturor și mult succes pe viitor!”, a declarat Tudor.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here