Un tânăr din Balş, reţinut pentru crimă în Braşov.

0
1900

Săptâmăna trecut o crimă ce avut loc in scara unui bloc şoca Braşovul. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiat şi lăsat să agonizeze până şi-a dat ultima suflare. În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov a fost identificat autorul crimei. Acesta este un tânăr din Balş, de 23 de ani, ce se pare că a fost ajutat de o minora, in vârsta de 17 ani.

Potrivit achetatorilor, tânăra ar fi postat pe o pagină de internet un anunț pentru găsirea unui loc de muncă, fiind abordată în acest sens de către victimă. Se pare că în acest mod cei doi au planuit să intre în locuinţa victimei.

După ce i-au aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona pieptului, cei doi tineri au sustras şi bunuri din locuinţa victimei. După cinci zile de la producerea cimei, cei doi au fost prinşi de oamenii legii. “Ieri, 12 aprilie 2021, polițiștii brașoveni, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Brașov, unde au fost depistați cei doi tineri, precum și mai multe bunuri ce ar fi fost sustrase din imobilul persoanei vătămate, cele din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov’’, se arată în comunicatul IPJ Braşov. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Activitățile în cauză au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here