Prefectul Florin Homorean s-a vaccinat cu Phizer

0
956

După ce anul trecut a fost declarat pozitiv la testul pentru coronavirus, apoi a donat de două ori palasmă , astăzi, prefectul judeţului Olt, Florin Homorean s-a vaccinat anti-COVID cu prima doză. Acesta s-a imunizat cu vaccin de la Phaizer, urmând ca rapelul să îl facă peste 21 de zile.

“Astăzi m-am prezentat, conform programării, pentru a mă vaccina împortiva SARS-CoV-2. Am luat această decizie întrucât vaccinul aduce beneficii maximale în ceea ce priveşte protecția față de boala simptomatică, față de complicațiile bolii, față de internare, față de decese. Nu este uşor să adopţi măsuri restrictive care afectează deopotrivă cetăţenii şi mediul economic, însă pericolul pentru sănătatea publică este încă semnificativ. Numărul de persoane infectate se menţine la un nivel ridicat, ca dealtfel şi numărul persoanelor internate în spital din cauza acestui virus. În ultima perioadă, tot mai multe cazuri severe ajung în spitalele noastre. Medicii duc o luptă eroică pentru salvarea pacienţilor afectaţi de noul coronavirus. Haideţi să nu-i lăsăm singuri în această luptă. Nu este prea târziu să facem cu toţii acest efort, să salvăm România de această pandemie’’, a declarat prefectul judeţului Olt.

Potrivit acestuia, nu a prezentat reacţii adverse după vaccinare. Reprezentantul Guvernului în judeţ, Florin Homorean, s-a vaccinat la Centrul medical judeţean MAI din Slatina.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here