CJ Olt se asigură că lucrările la Drumul Expres continuă

0
1743

Aleșii județeni au aprobat astăzi trecerea unor terenuri din domeniul public al județului în domeniul public al statului, pentru realizarea Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești.

Este vorba de un proiect de hotărâre cu privire la trecerea unor suprafețe de teren aferente zonei drumurilor județene DJ 546, DJ 546D și DJ 677 din domeniul public al județului Olt în domeniul public al statului.
Mai exact, au fost trecute suprafețe de teren ce au aparținut municipiului Slatina, dar și localităților Slătioara și Milcov.
„Motivarea este faptul că aceste suprafețe de teren sunt expropriate de statul român pentru realizarea lucrării de utilitate publică de interes național „Drumul expres Craiova – Pitești și legăturile cu drumurile existente” lot 2 județul Olt”, se arată în raportul întocmit de CJ Olt.
Era nevoie de acest transfer pentru a crea legătura între Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești și cele trei drumuri județene.
Lucrările la Drumul Expres sunt în toi pe lotul 2 care traversează județul Olt de la limita cu județul Dolj până la Valea Mare, trecând prin localitățile Balş, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina şi Valea Mare, cu centuri ocolitoare la Balș și Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here