“ Limbaj de lemn” în plină pandemie, comunicare marca DSP Olt

0
1118


În această dimineață, DSP Olt a emis in sfarsit, un nou comunicat prin care informează cetățenii despre evoluția pandemiei la nivel județean.

Mai nou, conducerea acestei instituții ne informează doar despre persoanele aflate în autoizolare și în carantină. Despre faptul că avem persoane infectate cu noul coronavirus nu se spune nimic. Cât despre noi cazuri, nici vorbă.
În schimb, panica începe să se instaleze pe paginile de socializare. Oamenii susțin că “”din surse din spitalul Slatina”, știu că au apărut noi cazuri de COVID 19 în Olt. Și toate acestea se întâmplă din cauza unei lipse de comunicare și a lipsei de transparență din partea autorităților care gestionează situația.
Potrivit comunicatului DSP Olt emis în această dimineață știm doar că: “numărul total de persoane intrate în autoizolare de la începutul perioadei de supraveghere este de 3508, din care persoane aflate în autoizolare la data de 02.04.2020, orele 08.00 este de 1614. Persoane ieșite din autoizolare în data de 02.04.2020, orele 08.00 sunt 2001, iar în carantină au mai intrat 270 persoane iar 67 au iesit din regimul de carantinare. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID- 19”.
Pana in prezent, în Olt, au fost confirmate 7 persoane infectate cu COVID 19. Ultimii doi pacienți sunt tratați la SJU Slatina. Ceilalți au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova , iar gravida și copilul de 1 an și 2 luni sunt tratați în capitală.


Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here