Cântăreață de muzică populară, voluntar Crucea Roșie

0
842

În perioada aceasta solidaritatea este regula după care se ghidează cei mai mulți oameni. În clipe în care oamenii au nevoie de oameni, mulți și-au lăsat de o parte meseriile și au îmbrăcat haine de voluntar.

Cântăreața de muzică populară, Emilia Dorobanțu, voluntar al Crucii Roșii își îndeamnă fanii să fie solidari în această perioadă.
„Azi mai mult ca oricând avem nevoie să fim uniți și să ajutăm cât putem. De aceea, alături de Crucea Roșie, vreau să vă rog, trimiteți un sms la 2287 cu textul ‘România salvează România!’ și faceți o donaie de 2 euro. Astfel, ajutăm spitale, cât și medicii care au nevoie de aparatură medicala, au nevoie de echipamente și multe altele. Puteți de asemenea să faceți donații constând în alimente și produse de igienă, sunând la 0748.238.017. Cine poate și dorește să fie aproape, vă rog să faceți acest lucru. Să reușim să trecem cu bine peste aceste momente grele prin care trece întreaga omenire”, a postat pe pagina sa de facebook Emilia Dorobanțu.
Zilele acestea, voluntarii de la Crucea Roșie Olt au fost făcute mai multe donații către spitalele din Slatina și Caracal, către SJA Olt, ISU și către familiile nevoiașe.
Au fost donate alimente și produse de igienă, dar și câte o mașină de spălat catre unitățile medicale.
Campania continuă, iar în această perioadă orice ajutor, oricât de mic ar fi, este binevenit.


Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here