Măsuri sporite pentru siguranța copiilor

0
675


Municipalitatea slătineană, în această perioadă a luat măsuri de prevenire a răspândirii virusului mortal COVID 19. Dupa ce săptămâna trecută au fost dezinfectate toate cele 53 de locuri de joacă, acum s-a luat o nouă măsură.


‘Copiii trebuie feriți de locurile de joacă, acolo unde obiectele și suprafețele sunt atinse de mai multe persoane’, acesta este avertismentul transmis de specialiști pentru părinții care continuă să încalce regulile impuse.
Oamenii trebuie să înțeleagă că oricât de bine ar fi dezinfectate leagănele, topoganele, etc, tot nu sunt sigure. Copiii, inevitabil, ating cu toţii leagănele şi toboganele, apoi vor duce mâinile la ochi sau la gură, iar igienizarea lor permanentă este imposibilă. De aceea, cel mai sigur este să rămânem departe de ele.
În această perioadă, în Slatina, o firmă specializată acționează cu o substanţă care distruge coronavirusul, atât în spațiile de joacă, parcuri și alte spații publice. Pentru ca aceste acțiuni să aibă efect trebuie să evităm să mai ieșim afară, pentru o perioadă. Daca este strict necesar sa iesim, macar sa o facem, luand toate masurile necesare.

Reporter: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here