AJOFM Olt, măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19

0
1348

Cum toate institutiile au luat masuri pentru a limita raspandirea coronavirusului, si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt a luat masuri cu privire la accesul publicului in incinta institutiei.

Astfel, pana la sfarsitul acestei luni, avand in vedere masurile luate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, in urma cazurilor de COVID-19, pentru prevenire, accesul in incinta AJOFM Olt se va face astfel:

„Se permite accesul in holul institutiei, dar nu mai mult de 3 persoane in acelasi timp. Se interzice accesul publicului in birourile institutiei. Documentele vor fi preluate de catre functionarii AJOFM Olt din hol. De asemenea, se impune dezinfectarea mainilor cu solutia dezinfectanta pusa la dispozitie la intrarea in sediu. Persoanele vor comunica agentului de paza motivul vizitei, urmand ca acesta sa contacteze personalul din compartimentul solicitarii, in vederea rezolvarii prompte.”
Pe aceasta cale, reprezentantii AJOFM Olt, fac apel catre cetateni, sa se deplaseze la sediul institutiei numai in situatii speciale. Pentru solicitari curente, va puteti adresa telefonic sau on line:

telefon: 0249/438595
fax: 0249//432276
mail:ajofm@ot.anofm.ro
sau pagina de facebook : www.facebook.com/A.J.O.F.M.OLT/

De asemenea, cursurile programate pentru luna martie, au fost anulate.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here