Oamenii de afaceri olteni, nu se înghesuie când vine vorba de donații

0
769

La inceputul acestei saptamani, omul de afaceri, Sorin Paduraru, a luat initiativa de a dona 50 000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si a facut totodata un apel catre toti oamenii de afaceri din judet sa vina in sprijinul unitatii medicale.

Unitatea spitaliceasca are nevoie de echipamente de protectie si aparate de ventilatie, mai mult decat oricand. Daca la nivel national, sunt destui oameni si firme cu dare de mana, care au donat sume extrem de importante, la Slatina, nu exista nimic palpabil deocamdata. Desi sunt vehiculate cateva nume de firme care ar fi sarit in ajutorul spitalului, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina a declarat ca ” cel putin pana la acest moment, nimeni nu a facut vreo donatie.” Vom vedea cati dintre cei ce ar putea sa intinda o mana, o vor face, cert este ca, la Slatina, Consiliul Judetean a luat deja masuri iar dintre firmele oltene, Condor Paduraru.
Tot catre oamenii care nu au prea mult, dar din putinul lor impart cu altii, se indreapta sperantele. Asadar, pentru cei care doresc sa ajute, SJU Slatina, face public un numar de cont:
RO74TREZ50621F370100XXXX , Cod fiscal 4394927.

Reporter: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here