Judecătoria Slatina se mută în noul sediu

0
1148

Judecătoria Slatina se mută în casă nouă.  Începând de luna viitoare, pe 13 mai, activitatea tuturor secţiilor şi compartimentelor sale de specialitate se va desfăşura, începând cu data de 13 mai 2024, în sediul nou situat în municipiul Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16., anunță Judecătoria Slatina.

Potrivit aceleași surse, până la această dată se va finaliza tot transferul activității instanței de judecată.

Transferul activităţii instanţei în noul sediu va fi finalizat până la data de 13.05.2024, cu asigurarea continuităţii depline a activităţii instanţei şi fără afectarea termenelor de judecată deja stabilite. Eventuale modificări în programul de activitate al compartimentelor instanţei ce desfăşoară activitate cu publicul vor fi aduse la cunoştinţa persoanelor interesate pe site-ul portal.just.ro, precum şi afişate atât la noul, cât şi la vechiul sediu al instanţei.
Datele de contact pentru corespondenţă electronică ale secţiilor şi compartimentelor Judecătoriei Slatina, precum şi adresele şi datele de logare în aplicaţia „Dosar electronic” rămân neschimbate şi pot fi folosite în continuare în condiţii normale
’, se arată în comunicatul Judecătoriei Slatina.

Noul sediu al Judecătoriei Slatina, situat în Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16, va funcţiona într-o clădire istorică veche de 115 ani ce a trecut printr-un amplu proces de renovare, ce răspunde în prezent nevoii de modernizare a instanţei, în special în ceea ce priveşte condiţiile de muncă, folosirea noilor tehnologii şi asigurarea unui mediu prietenos pentru cetăţenii care interacţionează cu serviciul public al justiţiei.

Lucrările de modernizarea a clădirii au fost finalizate anul trecut, iar inaugurarea a fost făcută la finalul lunii octombrie când a participat și ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Aceste  lucrări au fost făcute  în cadrul unui Program Național de consolidare a infrastructurii Instanţelor de Judecată din municipiile-reşedinţă de judeţ derulat prin Compania Naţională de Investiţii  din cadrul Ministerului Dezvoltării  iar valoare lucrărilor s-a ridicat la peste 10 milioane de lei.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here