O tânără din Brastavățu a murit într-un accident rutier , în Teleorman. Victima și fratele său se întorceau de la înmormântarea bunicii

0
3354

O tânără de 24 de ani din Brastavățu și-a găsit sfârșitul , noaptea trecută, într-un accident rutier ce s-a produs pe drumurile din Teleorman. Fata se afla în mașina condusă de fratele său. Cei doi participaseră la înmormântarea bunicii lor , în satul Crușovu și se întorceau în capitală.

Potrivit polițiștilor teleormăneni, în jurul orei 20:30 au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 6, în localitatea Peretu.

Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat de 26 de ani, din județul Olt, a intrat în coliziune cu un auto condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Plosca, județul Teleorman’, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman

În urma impactului, Roxana Dănuț , de 24 de ani, nu a avut nici o șansă, iar fratele său Costel Dănuț, de 26 de ani, a ajuns la spital pentru îngrijiri. Răniți au fost și șoferul celeilalte mașini, precum și o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Roșiori de Vede.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

Potrivit IPJ Teleorman , în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii tragicului eveniment rutier.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here