Trofeul “Face of Dance” a fost adus la Slatina de dansatorii Iulianei Bălăiță

0
2306

În acest weekend, 24 de şcoli de dans din 16 localităţi ale ţării au participat la cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Dans “Face of Dance” de la Deva.

Festivalul se adresează copiilor şi tinerilor care studiază arta coregrafică în cadrul cluburilor şi palatelor copiilor, şcolilor, liceelor, asociaţiilor şi centrelor culturale din ţară.

Pe scenă au urcat și dansatorii slătineni de la Fundația Județeană pentru Tineret Olt ce s-au întors acasă cu trofeul.
Slătinenii au fost la prima lor participare la acest concurs, și chiar dacă concurența a fost una acerbă, dansatorii pregătiți de coregraful Iuliana Bălăiță, au câștigat numeroase premii.

‘În acest weekend, Fundația județeană pentru tineret Olt a participat la concursul National Face Of Dance la Deva , cu trupa Lucky’s și trupa Candies. Ambele fiind pe podium, astfel munca de echipă, antrenor – elev fiind răsplătită cu cele mai bune premii. Iar premiul cel mare, trofeul festivalului a fost adjudecat de trupa Lucky’s, aducând multă bucurie echipei noastre, părinților, profesorului.
A fost o experiență unică, un concurs foarte bine organizat, juriul profesionist ,peste 500 de participanți din țară. Mulțumesc pentru susținerea talentaților mei copii, Fundației Județene pentru Tineret dar și părinților pentru tot’, a declarat Iuliana Bălăiță, coregraf.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here