ACCIDENT RUTIER MORTAL PE DN 6

0
421

În noaptea de 18 august, ora 03.30, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în afara localității Zănoaga.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule(TIR) înmatriculat în Polonia, acesta din urmă luând foc.

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară ce se afla staționată într-o parcare special amenajată. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto de 24 de ani și rănirea a altor patru persoane ce se aflau în autoturism.

Conducătorul auto de 24 de ani este din comuna Redea, județul Olt, iar pasagerii, trei din județul Dolj cu vârstele de 13, 15 și 20 de ani și unul din Caracal, județul Olt, în vârstă de 15 ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

PTV Oltenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here