Doi slătineni, în echipa României de la ETTU Eurotalents Development Camp U13. Mircea Chiriță reprezință România în competiție

0
1431

Săptămâna aceasta speranțele tenisului de masă european sunt în România, la Izvorani, unde are loc ETTU Eurotalents Development Camp U13. Din echipa României face parte și un slătinen, Mircea Chiriță, iar antrenor principal este tot o slătineancă, Andreea Zanfir.

Sportivi din19 țări participă la cantonamentul de pregătire din Complexul Olimpic „Sydney 2000”.

“Între 12-19 martie, 25 de sportivi și 19 antrenori din 13 țări iau parte la cantonamentul de pregătire din Complexul Olimpic „Sydney 2000”, iar atmosfera este una plină de exuberanță și dorință de întrecere. La această acțiune iau parte sportivi si antrenori din: România, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Cehia, Lituania, Spania, Anglia, Franța, Italia, Turcia, Ucraina și Irlanda. România este reprezentată de: Patricia Stoica, Diana Suvei, Cristina Dumitru, Abigail Canea, David Toro, Alexandru Ionel, Mircea Chiriță și antrenorii Anamaria Sebe, antrenor principal, Andreea Zanfir, Istvan Gyorgy și Andrei Nef, preparator fizic’’, a anunțat Federația Română de Tenis de Masă.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here