Descinderi în Olt. Vizați sunt polițiști și magistrați olteni

0
1005

Cutremur în Poliția olteană. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie dar și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au desfășurat mai multe percheziții la Serviciul Rutier Olt și la Formaţiunea Rutieră Corabia.

Vizați sunt mai mulți polițiști rutieri, dar și un magistrat. Potrivit unor surse, oamenii legii sunt vizați în dosare ce sunt orchestrate atât de procurorii olteni, dar și cei DGA.

Procurorii au ridicat suportul optic pe care s-au stocat înregistrările realizate cu ocazia opririi în trafic, aceste înregistrări fiind arhivate la sediul serviciului județean.

„Perchezițiile sunt încă în desfășurare, de dimineață având loc și percheziții domiciliare la locuințele a patru polițiști din Corabia. Încă una a mai fost la Formațiunea Rutieră Corabia, care este în derulare, iar cealaltă a fost la sediul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, de unde s-au ridicat suporturi optice pe care erau stocate înregistrări video, respectiv imagini preluate pe camerele BodyCam de polițiști. Dosarul penal este instrumentat de Parchetul Olt, fiind efectuate verificări pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție, fals și distrugere de înscrisuri. Deocamdată, nimeni nu are calitatea de suspect. În sprijinul nostru au acționat și ofițerii SGA Olt”, a declarat Anca Anuța de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here