Start în Liga TSD Slatina, ediția a IV-a

0
1632
Tinerii pasionați de fotbal pot să își etaleze talentul sportiv in cadrul unui turneu organizat de TSD Slatina. Luna aceasta va avea loc cea de a IV-a ediție a Ligii TSD Slatina, un turneu de minifotbal destinat slătinenilor.
Și pentru ca în timp competiția sportivă a prins la tineri, organizatorii au mărit și numărul echipelor care se pot înscrie. În acest fel au dat șansa mai multor tineri să participe și să facă mișcare.
“Suntem bucuroși să vedem că Liga TSD Slatina se bucură de un succes enorm in rândul tinerilor slătineni iubitori de sport, și vă anunțăm că în acest an, am mărit numărul echipelor înscrise la 20’’, a anunțat președintele TSD Slatina, Alexandru Berechet.
Anul acesta la fluierul de start vor fi aliniate 20 de echipe, unele noi, altele deja cu un premiu in palmares.
Cele patru grupe formate din câte cinci echipe au următoarea componență:
Grupa A:
* FC Kozel
* Spartanii
* FC ALGIDA
* Juniorii
* Rapid Slatina Grupa B:
* Polul Nord
* UNDERDOGS
* Argentina FC
* Superstars FC
* Real Slatina Grupa C:
* RIO FC
* Winner
* FC Crișan
* FC Sporting
* Energie Verde Slatina Grupa D:
* FC Progresul
* Getanii
* CSM Slatina
* Pirelli 2012
* Pheonix
Meciurile vor avea loc pe terenul de fotbal al CNIM iar la final cel mai buni vor primi premii. Și anul acesta va avea loc tombola cu premii pentru spectatori.
“Vă așteptăm luni, 12.09.2022, în incinta C. N. Ion Minulescu, începând cu ora 17:30, la meciurile de debut din ediția cu numărul IV din Liga TSD Slatina’’, a subliniat Berechet.
Potrivit aceleași surse echipele cele mai bune vor primi premii ce constau în echipamente sportive, diplome si medalii. Această copetiție in dorește să promoveze mișcare in rândul tinerilor.
Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here