CAO continuă investițiile în Slatina. Se lucrează la rețeaua de apă și canalizarea pe 32 de străzi

0
1402

Compania de Apă Olt continuă seria lucrărilor din Slatina. Până la acesta dată au fost finalizate lucrările pe 16 străzi, pe alte 13 strazi se fac probe iar 3 sunt în curs de execuție.

Toate aceste lucrări au loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt.

“Compania de Apă Olt a realizat sau are în desfășurare lucrări pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare pe 32 de străzi din Municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+133612’’, anunță reprezentanții companiei.

Pe 16 străzi, investițiile au fost deja finalizate, urmând ca, în perioada următoare, să se facă recepția lucrărilor. Strada Vintilă Vodă; Strada Aleea Oltului, introducere rețea de canalizare, extindere și rețele de apă; Strada Abatorului, reabilitare rețea de apă, extindere rețea de canalizare; Strada Mesteacănului, extindere rețea canalizare; Strada Cimitirului, extindere rețea de apă; Strada Armașului, extindere rețea de canalizare; Strada Boiangiului, extindere rețea canalizare; Strada Eroilor extindere rețea de apă; Strada Constantin Brâncoveanu, extindere rețea canalizare; Strada Nicolae Buica, extindere rețea de apă; Strada SP Oituz- Prelungirea Pitești, reabilitare rețea de aducțiune; Strada Văilor, extindere rețea de apă; Strada Pitești, extindere rețea de apă; Strada Oltului, reabilitare rețea de apă; Strada Theodor Burcă extindere rețea de apă.

Totodată a fost reabilitată și rețeaua de aducțiune pe 4,3 kilometri. La această dată se fac probe pe 13 străzi: Strada Nicolae Buica, extindere rețea de canalizare; Strada Varianta Oituz, extindere rețea de canalizare; Bulevardul Constantin Brâncoveanu, extindere rețea de canalizare; Strada Panselelor extindere rețea de canalizare; Strada Banului, extindere rețea de canalizare;Strada Cuza Vodă, extindere rețea de canalizare; Strada Zambilelor, extindere rețea de canalizare; Strada Tudor Vladimirescu, extindere rețea de canalizare; Strada Nicolae Titulescu; Strada Depozitelor extindere rețea de canalizare; Strada Milcovului, extindere rețea de canalizare; Strada Fundatura Grădiște, extindere rețea de canalizare; Strada Crișan.

Continuă lucrările pe străzile: Strada Theodor Burcă, extindere rețea de canalizare; Strada Mănăstirii deviere rețea de canalizare; Strada Tunari, reabilitare rețea de apă.

“Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor și umiditatea mare, specifică lunilor de toamnă, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonele respective este afectat și de aceea pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune. Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor care vor fi racordați la rețeaua de apă a municipiului Slatina”, a precizat aceeași sursă.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here