VITEZA SI ALCOOLUL, PRINCIPALELE PROBLEME IN TRAFIC

0
506

În ziua de 2 aprilie, în jurul orei 12:00, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Varianta Ocolitoare a municipiului Caracal – VO6G, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 173 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză admisă este de 90 de km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 120 de zile, fără a putea beneficia de reducerea perioadei de suspendare.

La data de 1 aprilie, în jurul orei 20:00, polițiștii Poliției Orașului Corabia au depistat, în comuna Izbiceni, un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, având permisul de conducere anulat. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Corabia, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 3 aprilie, în jurul orei 07:00, în comuna Dobroteasa, polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Verguleasa, au depistat un bărbat, de 50 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here