Slatina îmbracă haine de sărbătoare. DASIP a început împodobirea orașului

0
1868

Primăria Slatina, prin Direcția de Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, a început instalarea iluminatului de sărbători în oraș. Până la începutul lunii decembrie iluminatul festiv va fi instalat și funcțional în întreg orașul.
“Anul acesta va fi un Crăciun altfel, când trebuie să fim cu toții responsabili și să respectăm măsurile de protecție. Însă orașul va fi împodobit ca în fiecare an pentru a aduce atmosfera de sărbătoare nu doar în case, ci și în spațiul public. Nu am cumpărat ornamente noi, mai ales în acest context dificil și din punct de vedere financiar, dar știu că slătinenii se vor bucura să revadă orașul îmbrăcat în hainele sărbătorilor de iarnă”, a declarat directorul DASIP Slatina, Claudiu Dascălu.
Astăzi a început instalarea ornamentelor pe bulevarde și străzile principale, urmând să fie împodobite și străzile din cartiere. Și anul acesta Parcul Tineretului va fi zona centrală a sărbătorilor.
Momentan nu se știe dacă contextul pandemic va permite organizarea Orășelului copiilor sau a Revelionului, dar municipalitatea a alocat bani pentru organizarea acestor evenimente.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here