Parcarea interzisă între 80.00-18.00 pe o parte din strada Drăgănești

0
1065

Pentru a decongestiona traficul de pe strada Drăgănești, tronsonul cuprins între străzile Tunari și Crizantemei, reprezentanții DASIP au instalat indicatoare ce interzic parcarea pe timpul zilei.

Ziua, zona se algomera cu autoturisme care parcau, astfel încât una dintre cele două benzi ale străzii era nefuncțională.

Conform directorului DASIP Slatina, Claudiu Dascălu, această măsură a fost luată pentru a determina șoferii să parcheze, pe timpul zilei în parcarile din spatele blocurilor din zonă.

“Pe timpul zilei strada era blocată cu mașinile parcate de multe ori perpendicular pe alee. S-a luat această măsura, ca și în cazul străzii Artileriei, pentru a decongestiona traficul. Ziua o bandă nu poate fi folosită, deși strada are 9 metri lățime, iar parcările din spatele blocurilor sunt goale. Măsura se aplică pentru tronsonul prins între străzile Tunari și Crizantemei, nu pe toată strada Drăgănești”, a declarat Dascălu.

În această perioadă, astfel de restricții rutiere mai sunt pe strada Plevnei. Acestea sunt provizorii, fiind menținute doar pe perioada lucrărilor de pe strada Văilor.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here