„Fun & Be Safe Street Food” , la Slatina. Primăria reia organizarea festivalurilor

0
1495

După un an în care au fost amânate mai toate evenimentele culturale, sportive sau de altă natură, municipalitatea slătinenă reia organizarea unora dintre ele.

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, pe mesele aleșilor slătinenilor se va afla și proiectul prin care se modifica Programul Activităților culturale și sportive din Slatina.

Astfel că, la începutul toamnei, pe Aleea Eroilor din Parcul Tinertului, municipalitatea  slătineană  organizează cea de-a doua ediție a Festivalului Street-food.

„Fun & Be Safe Street Food” va fi organizat  în vecinătatea centrului de vaccinare anti-COVID.

Prima ediție acestui eveniment a vut loc în 2019, când a fost deschis și parcul.

Municipalitatea a alocat pentru acest eveniment 149.000 de lei.

Potrivit Calendarului programelor şi manifestărilor sportive şi culturale al primăriei, în toamnă, va fi organizată și cea de a XXVI-a ediție a Festivalului “Oltenii și Restu’ Lumii”.  Bugetul alocat pentru această ediție a festivalului este de 80.000 de lei.

Totodată, municipalitatea va susține și activitățile destinate copiilor, precum: “Primul meu ghiozdan”, “Povestea lui Moș Nicolae” și “Desaga lui Moș Crăciun”.

În cazul în care contextual epidemiologic va permite, la finalul anului vor fi organizate și Targul de Crăciun și Revelionul 2022.

Toate aceste evenimente vor fi organizate conform normelor sanitare şi de protecţie împotriva COVID-19, aflate  în vigoare.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here