Un cadou ALTFEL, pentru copilul tău, de 1 Iunie!

0
650

De Ziua Copilului, Slatina urma sa devina cel mai probabil, din nou „Adventure land”, un tărâm al distracției, cu ateliere interactive și activități captivante pentru cei mici. Anul acesta insa, manifestarea devenita deja tradiție, prin prisma restrictiilor impuse de autoritati, cel mai sigur nu va mai avea loc. Insa, indiferent de situatie, copiii trebuie sarbatoriti, si in acest sens, psihologul Camelia Tita, s-a gandit la un cadou educativ.

„Daca are 8-14 ani, asigura-i un loc in Clubul de Leadership! Un cadou educativ, transformator, care il pune pe copil intr-un mediu de crestere, de conectare reală, cu alti copii de varsta lui, in care va invata cum sa comunice, sa relationeze, cum sa se controleze, isi va forma o bună imagine de sine, va învăța despre Emotii, Curaj, Responsabilitate, Atitudine, Respect, va învăța cum sa-si controleze emotiile (fricile, furia, temerile…), cum sa depaseasca momentele de criza, sa gandeasca ca un invingator! Ne dai un copil rasfatat si capricios, delasator, incapatanat si il vom transforma intr-un lider! Cea mai buna investitie este in noi insine!
Investitia pe care o facem in copiii nostri ni se intoarce insutit!, este postarea Cameliei Tita de pe pagina de socializare.
Programul de dezvoltare personală pentru copii se desfășoară online pe platforma zoom, cu intalniri saptamanale de o oră si jumatate, timp de 12 saptamani. Camelia Tita, este profesor, psiholog, Master in Programare Neuro-lingvistică, coach, trainer, speaker, specialist in Leadership, certificat in John Maxwell Team International. Daca sunteti interesati, trebuie sa stiti ca programul de dezvoltare costa 547 lei. La sfarsitul acestuia, copiii primesc Diploma. Pentru detalii si inscriere, tel: 0741141543.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here