Si tu poti fi Ingerul lui Robert! Mii de oameni s-au mobilizat !

0
669

„Pare strigator la Cer sa te gandesti ca viata ar putea avea un pret, dar da, sansa lui este aceasta terapie genica care poate opri boala copilului nostru si costa 2.100.000 $. Va rugam mult ajutati-ne sa facem povestea lui cunoscuta, distribuind familiei, prietenilor si lumii. Fiecare donatie ne ajuta sa fim mai aproape de a-l salva! #LifeForRobert”
Este strigatul disperat al parintilor unui bebeluș de doar 2 luni care a primit un diagnostic prea crunt pentru această lume, amiotrofie spinală tip 1 (cea mai severă formă).
Deși pare ireal, viața lui are un cost în valoare de 2,1 milioane de dolari… acesta fiind prețul pentru injecția unică Zolgensma care îi poate salva viața și care este disponibila în Statele Unite ale Americii. Foarte multi oameni s-au mobilizat si au facut auzită povestea lui, în lumea intreaga.
Povestea lui Robert o găsiți aici:https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert.

Cum putem sa fim îngerii lui Robert?
Raspunsul este: foarte ușor… să ne rugam pentru el, să facem povestea lui cunoscută la cât mai multe persoane, să donăm, să organizăm târguri caritabile, să facem licitații, să sprijinim familia lui și să ne unim puterile și resursele pentru călătoria lui. Dacă aveți lucruri sau bunuri pe care nu le folosiți și sunt într-o stare bună sau furnizați servicii sau preparați produse alimentare le puteți licita în scop caritabil pe acest grup. Dacă nu doriți să licitați poate veți găsi ceva de cumparat.
Detaliile pentru licitație sunt:
Postați o poza clară cu produsul sau descrieti serviciul pe care doriți să îl oferiți. Adăugati în descriere prețul de început, moneda, data până când doriți să țineți deschisă licitația, câteva detalii despre produs/serviciu și modalitatea de livrare. Fiecare vânzător își va închide licitațiile proprii după ce va primi dovada plății, comentând la postarea sa cu acest mesaj: “Licitație închisă. Câștigător @Nume Facebook al persoanei care a oferit suma cea mai mare și suma. Dacă sunteți cumpărător, faceți plata în contul mamei lui Robert, Irina Grabazei specificând la detalii numele vostru de Facebook. După ce ați făcut plata, trimiteți dovada către vânzătorul de la care ați licitat produsele/serviciile. Vă rugăm să nu postați dovada de plată în comentarii, iar atunci când o trimiteți să vă asigurați că ascundeți datele personale, lăsând vizibile doar suma, data plății și numele de Facebook, trecut la “Detalii plată”. Vânzătorul va trimite produsul licitat către Cumpărător numai după ce a primit dovada plății. Stabiliți de comun acord cu vânzătorul condițiile de livrare.
Pentru acest ingeras, pana acum s-au mobilizat Simona Halep, Delia, Carla’s Dreams, Antonia, Inna, JO, Adelina Pestritu, Alina Eremia, Amna, Grasu XXL, Ioana Grama, Andreea Remetan, Andreea Moldovan, Ilinca Vandici, Ami, Amna, Jo, Lora, Adela Popescu, Viviana Sposu, Sinziana Sooper, Nicole Cherry, Claudia Pavel, Ana Baniciu, Shiftbby, Feli Donose si multi altii. De asemenea, s-au alaturat pana acum campaniei, Bubuland, care scoate la licitatie un leagan, Urban Paws, Redesign si multe alte companii care scot la licitatie diverse obiecte pentru a veni in sprijinul familiei lui Robert.
Detaliile de plată:
Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861
Nume: Irina Grabazei
Cont MAIB Moldova: MD30AG00000002
Pentru abonaţii din Romania:
Trimiteti un sms cu textul: ROBERT la nr 8828 si donati 2€. Banii se retin o singura data si puteti trimite mai multe sms-uri.
Paypal: irina.grabazei@gmail.com
Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861
Nume: Irina Grabazei
Cont MAIB Moldova: MD30AG000000022593763260
Nume: Grabazei Irina
Nr card: 4356960063220989

Pentru abonaţii din R. Moldova:
expediaţi un sms cu numărul 590 la:
2910 (abonaţii Unite), 1 sms – 45 MDL
2910 (abonaţii Moldcell), 1 sms – 45 MDL

savealife #sma1 #sma #smababy

Haideți să fim îngerii lui Robert și să îl salvăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here