Slatineanca disparuta, sambata, cautata la nivel national dar si in raul Olt

0
1153

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina continua cautarea tinerei disparute sambata noaptea.
MARCU IRINA NICOLETA, de 27 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Slatina și nu a mai revenit.

Tanara locuia împreună cu prietenul său, în Slatina. Acesta a plecat sâmbătă-seara în tura de noapte, si cand s-a intors acasa, nu a mai găsit-o pe partenera sa. Mama fetei este cea care a anunţat poliţia. Telefonul fetei este închis de atunci. Duminica, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie, de 27 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Slatina și nu a mai revenit.

„În cursul zilei de ieri, în sprijin și la solicitarea IPJ, s-au executat căutări pe Râul Olt, cu o ambarcațiune cu motor și accesorii specifice.”

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Olt, Alin Basasteanu, ieri au inceput cautarile acesteia si pe raul Olt. Cel mai probabil, tinand cont de starea de sanatate a fetei, se ia in calcul si posibilitatea unui suicid. Pompieri de la ISU Olt, jandarmi, politisti, si voluntari de la AJVPS Olt, in total, 5 ambarcatiuni, au inceput ieri cautarile pe raul Olt pana la Barajul Slatioara. De asemenea, fata a fost data si in urmarire nationala.

Detalii
„in ziua de 25/26.04.2020 a plecat voluntar din Municipiul Slatina. Semnalmente: 1,65m, 60kg, par saten lung pana la umeri, ochi albastri, ten deschis, fara semne particulare. La momentul plecarii este posibil sa fi purtat o geaca din material textil de culoare violet, pantaloni de culoare gri si tricou alb, iar in picioare adidasi. Aceasta sufera de afectiuni psihice, urmeaza un tratament medical, fiind diagnosticata cu ”schizofrenie paranoida”, apare si pe site-ul Politiei Romane.

Persoanele care pot oferi detalii care ar putea ajuta la găsirea acesteia sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here