PSD lansează o platformă online pentru cetațeni

0
829

În această perioadă social-democrații au lansat o platformă online pentru ca problemele oamenilor să fie soluționate. Cum aceștia nu pot ieși din case, prin această platformă se face legătura între aleși și cetățeni.


„România este supusă unui test al rezistenței din cauza crizei provocate de coronavirus. În condițiile actuale, când măsurile de izolare sunt necesare pentru protecția noastră, a tuturor, sentimentul de abandon sau de nesiguranță poate să apară în sufletul multora dintre noi, în special la părinții și bunicii noștri. Am creat alaturidetine.ro pentru a construi o punte de comunicare rapidă între tine și cei care te reprezintă la nivel local și național pentru a răspunde rapid solicitărilor și problemelor tale. Prin grupurile de sprijin organizate în toate zonele țării, fiecare solicitare legată de această situație de criză în care ne aflăm își va găsi rezolvarea în localitatea ta”, au spus reprezentații PSD.

https://alaturidetine.ro este o platformă creată pentru ca voluntarii și membrii PSD să poată veni în sprijinul celor aflați în nevoie și a celor care se simt abandonați în aceste momente grele.
Cererea ta va fi redirecționată către un primar, parlamentar sau un membru al partidului cu care puteti sa abordati probleme legate de aprovizionare cu alimente sau medicamente, consultanță juridică, asistență socială sau juridică.
În Olt, PSD are 97 de primari în cele 112 localități și 7 parlamentari. Comform noului proiect aceștia se vor implica în soluționarea problemelor semnalate de cetățeni pe platformă.

„Izolarea nu înseamnă abandon. #PSD e alături de tine! Scrie-ne pe alaturidetine.ro și te vom ajuta, sau distribuie în retelele tale sociale dacă ai cunoștințe sau prieteni care au nevoie de sprijin!

https://alaturidetine.ro „se arată pe platformă.

Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here