Polițiștii primesc “ajutor” de la Prysmian

0
1589


Polițiștii de la Rutieră au primit astăzi măști de protecție ce pot fi folosite timp de două luni. Acestea au fost donate de Prysmian prin Confederația Cartel ALFA Olt și Sindicatul Național al Poliștilor și Personalului Contractual.


115 măști au fost distribuite polițiștilor de la rutieră și urmează ca cei de la Serviciul de Cirminalistică să primească maști și mănuși.
“Așa cum medicii sunt considerați prima linie în lupta cu COVID 19, eu cred că și polițiștii sunt în aceeași situație. Am reușit să găsim ajutor la Prysmian care a donat 115 măști care nu sunt de unică folosință ci pot fi folosite 2 luni. Am dotat toți polițiștii de la rutieră. Am dat polițiștilor care însoțesc transporturile de persoane atât în Olt cât și pe cei care tranzitează pe E 70 și E 574”, a declarat Cristel Ioțu, presedinte Cartel ALFA Olt.
Potrivit aceleiași surse, de două săptamâni, polițiștii primesc 30 de sandvișuri zilnic din partea Prysmian. Aceasta acțiune se va desfășura pe intreaga perioadă în care România va fi in stare de urgență.
Polițiștii din Corabia au fost dotați și cu vizete. Acestea au fost achiziționate de sindicat. De achiziție s-a ocupat vicepresedintele SNPPC Olt, Valentin Zegheanu.
Președintele SNPPC , Cristel Ioțu susține că , în acestă perioadă, polițiștii nu au plecat in teren fără masca și mănuși, chiar dacă achiziția lor este o problemă.
“Este o problemă achiziționarea măștilor și a mănușilor, dar au fost asigurate. Niciun polițist nu a plecat in teren fără astea”, a completat Ioțu.


Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here