2 femei, amendate cu 4000 de lei pentru ca au incalcat masura izolarii la domiciliu.

0
986


Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Olt, un număr de 522 persoane se află în carantină instituționalizată și 1133 persoane se află în izolare la domiciliu.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, execută zilnic misiuni de ordine publică pentru respectarea tuturor normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.
În ultimele 24 de ore, aproximativ 400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare. Astfel, au fost efectuate peste 1300 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării, respectiv măsura carantinării instituționalizate. Polițiștii au depistat două tinere care au încălcat măsura izolării la domiciliu. Acestea au fost plasate în carantină instituționalizată pentru 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente și sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 lei. Au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în valoare de 223.900 lei.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here