Taximetristii alături de eroii în alb

0
1049

În perioada acesta, solidaritatea este regula de aur. Fiecare încearcă să îi ajute pe eroii în halate albe așa cum pot.


Un taximetrist din Caracal a început să ofere curse gratuite pentru cadrele medicale. Cristian Manea, taximetrist, spune că decizia nu a luat-o singur.
” Am văzut această inițiativă și în alte orașe și mi-am zis de ce nu și la noi în oraș. Momentan sunt singur, dar sper să facă și alți colegi asta”, a declarat pentru Ptv Oltenia, Cristi Manea, taximetrist.
Acesta a decis să îi ajute pe medici să ajungă acolo unde doresc mai repede, fiindcă este conștient că pentru eroii în alb, timpul înseamnă vieți salvate.
„În această perioadă printre clienți au fost și cadre medicale. Eu nu vreau decât să contribui și eu cu un mic ajutor” , a completat taximetristul din Caracal.
O astfel de inițiativă au avut-o și câțiva taximetriști din Slatina, care oferă curse gratuite pentru cadrele medicale. Tot ce trebuie să facă aceștia este să prezinte legitimația de serviciu.
Gestul taximetriștilor este unul lăudabil, mai ales că în această perioadă și afacerile lor sunt afectate. Puțini sunt cei care mai aleg să circule cu un taxi.

Redactor: GEORGETA TRUSCA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here