În Brastavățu au fost dezinfectate spațiile publice

0
682


După ce primăriile din orașe au demarat ample acțiuni de dezinfecție, în acest week-end și în unele sate s-au efectuat dezinfectii. În Brastavățu au fost dezinfectate mai multe spații și instituții publice.

Până în acest moment acțiunile de dezinfecție au avut loc în dispensar, Căminul Cultural, primărie, sala de sport, în cele trei biserici din localitate, dar și în parcuri și locuri de joacă, piața agroalimentară și în stațiile de autobuz.
S-au făcut dezinfectări în toate locurile publice din cele trei sate ale comunei. Bătrânii noștri ne spuneau mereu că “Paza bună va trece primejdia rea, așa că trebuie să ne păzim în aceste zile, să ne păzim pe noi, pe cei dragi nouă și să ne ocrotim comuna noastră. Haideți să stăm în casă, să limităm pe cât posibil contactul cu alte persoane și să respectăm cu strictețe recomandările autorităților, medicilor pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului”, a transmis edilul localității, Constantin-Cici Oprea.


Până în acest moement în localitate sun în izolare 29 de persoane întoarse din străinătate.
„S-a întrunit din nou Comitetul local pentru situații de urgență, nu avem cazuri de infectări cu acest virus, însă toate persoanele care s-au reîntors din străinătate, în număr de 29, sunt în izolare la domiciliu și pe care îi rog și în același timp le impun să rămână strict izolați la domiciliu fără a lua contact cu alte persoane”, a completat Oprea.
Pentru ca oamenii să nu mai iasă din case, autoritățile locale le-au pus la dispoziție o adresă de email: primar@primariabrastavatu.ro dar și un număr de telefon: 0249/540002.
Totodată edilul le cere în continuare brastavicenilor:’ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!’

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here