Un șofer slătinean a fost prins drogat de polițiștii doljeni

0
1185

Un slătinean a fost prins drogat la volan,  în Craiova.  Tânărul de 30 de ani a fost testat cu Drugtest iar rezultatul a indicat că acesta consumase substanțe psihoactive.

În dimineața zilei de ieri, 16 aprilie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 30 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Craiova. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive’, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Totodată, polițiștii doljeni au subliniat faptul că:’ acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.’

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here