REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU TÂLHĂRIE

0
158

La data de 31 martie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut un tânăr din municipiul Caracal, cercetat pentru tâlhărie.

În fapt, la data de 30 martie 2024, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras mai multe bunuri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Caracal, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, la data de 31 martie 2024, pe numele tânărului bănuit de comiterea faptei a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 1 aprilie 2024 să fie prezentat Judecătorie Slatina cu propuneri legale. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here