Elevi si profesori de la Liceul Teoretic “Petre Pandrea”, in vizita la Palatul Parlamentului

0
137

Un grup de elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Petre Pandrea, din județul Olt, a vizitat marti Palatul Parlamentului.

Ca de obicei, doamna senator Siminica Mirea, a fost cea care le-a facut invitația de a vizita simbolul democrației românești. Potrivit dnei senator:

“Tinerii au fost fascinați de grandoarea și arhitectura monumentală a clădirii, descoperind cu entuziasm detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat cu interes la o prezentare detaliată a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul esențial al Parlamentului în societatea românească. M-am bucurat nespus să le văd entuziasmul și interesul pentru democrație și politică și, totodată sper ca această experiență să le rămână o amintire prețioasă și un imbold pentru implicarea activă în viața civică a țării noastre”.

La această activitate a participat și domnul senator Lucian Romașcanu, care a împărtășit cu elevii experiența sa din Senatul României și i-a încurajat să se implice activ în viața civică a țării.

Vizita s-a încheiat cu o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, unde elevii au adresat diverse întrebări legate de funcționarea Parlamentului.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here