DOI TINERI REŢINUȚI DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA INFRACȚIUNILOR DE FURT CALIFICAT ŞI COMPLICITATE LA FURT CALIFICAT

0
279

În cursul zilei de ieri, 19 decembrie, polițiști din cadrul Secţiei nr.6 Poliție Rurală Giubega au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 19 și 23 de ani, ambii din comuna Întorsura, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

În fapt, în perioada 11.11-07.12.2023, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept, prin folosirea cheii, în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din comuna Întorsura, de unde ar fi sustras, în mai multe rânduri, suma de 7500 lei.

În urma cercetărilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri de 19 și 23 de ani, ambii din comuna Întorsusa, bănuiți de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, în cazul tânărului de 19 ani sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat(şase acte materiale), iar în cazul tânărului de 23 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt la calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reţinute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here