Crăciun cu concerte și voie bună la Slatina

0
1796

Primăria Slatina a găsit o soluție și pentru ca slătinenii să se bucure de un Târg de Crăciun.

Deschiderea Târgului va avea loc pe 1 Decembrie, când slătinenii se vor bucura și de un concert. Parcul de distracții ce va funcționa până pe 7 ianuarie 2024 este organizat tot cu sprijinul unei firme, care va semna un protocol de colaborare cu Primăria Slatina.

„Se aprobă organizarea unui spectacol live susținut de artiști de renume național în data de 1 decembrie 2023, de către SC Art Star Sound Master SRL, în intervalul orar 17:30 – 20:00 pe scena ce va fi amplasată în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari. Se aprobă amplasarea și funcționarea unui parc de distracții cu ocazia sărbătorilor de iarnă în perioada 1 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari de către SC Art Star Sound Master SRL. Se aprobă încheierea unui Protocol de colaborare între SC Art Star Sound Master SRL și Primăria municipiului Slatina (…)”, se precizează în proiectul de hotărâre.

Până în acest moment nu a fost definitivată lista artiștilor care vor urca pe scenă, la Slatina.

Slătinenii vor putea petrecere revelionul în aer liber. Municipalitatea a scos deja la licitație contractul pentru organizarea evenimentului, urcând documentația pe e-licitație.ro.

Valoarea petrecerii din aer liber, din noaptea dintre ani, este de 257.200 lei.

„Prin organizarea prezentei proceduri de achiziție a serviciilor pentru organizarea evenimentului “Revelion 2024” se dorește identificarea unui operator economic care să răspundă tuturor cerințelor ce sunt descrise în caietul de sarcini. Astfel, operatorul economic va oferi în totalitate gama de servicii solicitate în caietul de sarcini, acesta ofertând toate punctele şi subpunctele solicitate de către autoritatea contractantă, pentru a transforma evenimentul “Revelion 2024” într-un eveniment de calitate și bun gust, însumând o serie de momente ce se vor desfășura în data de 31 decembrie 2023 ora 21:00 – 01 ianuarie 2024 ora 00:15, în parcul Tineretului din municipiul Slatina.”, se arată în anunțul de participare publicat pe e-liciație.ro.

Ofertele pot fi depuse până pe 27 noiembrie.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here