Meci de fotbal caritabil. Echipa Dârjovul Valea Mare alături de polițistul Andrei Mircea

0
1260

Vineri, de la ora 19.30, se va da startul unui meci caritabil. Jucătorii echipei Dârjovul Valea Mare vor juca, în sala de sport din localitate, un meci de fotbal pentru a strânge bani pentru poliţistul în vârstă de 30 de ani, care şi-a pierdut piciorul stâng, în urma unui grav accident de circulaţie.

Andrei Mircea, tatăl unui băieţel de doar câteva luni vrea să ducă o viață normală. Visează ca într-o zi să poată juca fotbal cu fiul său. Pentru ca acest lucru să devină realitate, el are nevoie de o proteză ale cărei costuri depăşesc cu mult posibilităţile familiei. Concret, proteza ce face diferența între viață de invalid și una normală costă 276.000 de lei. Pe lângă foștii colegi ai lui Andrei , dar și prietenii săi, acum s-au mobilizat și fotbaliștii echipei locale.

‘Jucătorii echipei Dârjovul Valea Mare nu au rămas nepăsători în fata problemei cu care se confruntă consăteanul nostru Andrei Mircea. După cum bine știți Andrei a suferit un grav accident de circulație și are nevoie de o sumă mare de bani pentru achiziționarea unei proteze. Pentru a veni în ajutorul lui Andrei vom organiza vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 19:30 în sala de sport a comunei Valea Mare un meci de fotbal între jucătorii echipei, în scop caritabil cu strângere de fonduri. Sunteți invitați, așadar să dați dovadă de solidaritate față de tânărul Andrei. Haideți să arătăm că ne pasă! Haideți alături de noi în această activitate caritabilă! Nu vă temeți în a dărui! Nu rămâneți pasivi la astfel de gesturi, gândind că poate donația dumneavoastra este nesemnificativă. Nu uitați: Orice sumă de bani este binevenită și contează! Nu este impus un plafon anume. Haideți să dăruim șansa unei vieți spre normalitate! Andrei are nevoie de fiecare dintre noi! Donațiile se vor face intr o urnă special amenajata, iar la finalul evenimentului participantii sunt invitați să asiste la numărarea fondurilor. Ulterior, vom preda suma de bani familiei lui Andrei’, se arată în postare de pe pagina de socializare a echipei.

De asemenea, cei care vor să ajute, o pot face donând în următoarele conturi:

Cont RON: RO88 UGBI 0000 3020 1833 7RON

Cont EUR : RO83 UGBI 0000 3020 2409 2EUR

Revolut IBAN : RO64 BREL 0005 5004 9239 0100

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele Vladu Florina.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here