ZECI DE FARMACISTI SI MEDICI, PREZENTI AZI, LA SLATINA

0
386

Farmaciști olteni, dar și medici din țară, au fost astăzi prezenți la Slatina, in cadrul Adunării Generale a farmaciștilor din Olt. In cadrul evenimentului a fost organizata o conferinta a farmacistilor si s-a prezentat si Raportul de activitate pentru anul 2022.

Potrivit reprezentanților Colegiului Farmaciștilor Olt, celor 289 de farmaciști din judet li s-au alăturat 19 colegi care s-au transferat din alte județe, dar și 7 absolvenți. Totodată, 14 farmaciști olteni s-au transferat în alte colegii.

Conform aceleiași surse, pe parcursul anului trecut, în Olt, au fost desființate patru puncte locale de distribuție și o farmacie.

La întâlnire au participat și medici care au susținut prezentari pe baza unor probleme actuale din medicina și farmacie. La discuții au participat Cristina Mitruțoiu –medic specialist cardiologie, medic primar dermatologie – as.univ.dr. Cristina Tutunaru, medic specialist reumatologie – dr. Marina Cepereanu, medic specialist pediatrie – dr. Dorian Costescu, medic primar ORL – dr. Diana Ciobarcă și Luca Andrei – reprezentant medical.

De asemenea, la eveniment a participat și prof. univ. dr. farmacist Dumitru Lupuliasa,președintele Colegiului Național al Farmaciștilor. Acesta din urma a susținut o prezentare despre utilizarea antibioticelor în Stomatologie.

Redactia PTV OLTENIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here